Kezdőlap

Hangulatos önálló kis házikó, nagy tükrös franciaággyal várja romantikázni vágyó vendégeit. Ha egy kis változatosságra vágytok,vagy el akartok szökni a világtól. Nagy tükör,hangulatfények,masszázságy,zene.

(maximum 2 fő,1 szobánk van)

Budapest zajától távol, de mégis közel a 70-es úton Diósd és Érd határán.

Árak: AZ ÁRAK 2 FŐRE VONATKOZNAK!

Minimum 2 óra: 8000- Ft,   3 óra: 9000- 4óra 10.000-( minden megkezdett óra  + 1000.-FT max 6 óra, utána óránként +2000-FT)

Egész éjszaka: 20h-tol reggel 9-ig: 15000-  (+1000- Ft /óra) 20 óra utáni foglalás éjszakai tarifával foglalaható,kivétel: 20-22 között 9000 Ft 20-23 közt 12000 FT kedvezményes időszak.

Hangulatos kandalló kályha használata + 2000Ft

Amennyi időt foglalsz,annyit kell fizetni,akkor is ha előbb távozol,mivel az az idő Neked lett fenntartva, így nem adtam ki másnak. A lefoglalt idő előtt ne gyere, és pontosan hagyd el  a házat!! Fél órás idő van a takaritásra!

LEMONDÁS: 24 órával előtte dijmentesen lemondható,későbbi lemondás,vagy le sem mondás esetén a teljes árat ki kell fizetni! Hiszen másnak is kiadhattam volna.

A hangulatot gyertyafény, sólámpa,  rádió teszi még kellemesebbé.

Masszázs ágy is igénybe vehető, ha kedveseddel megmasszíroznátok egymást.

Várunk szeretettel. Ha nem érsz el telefonon,írj emailt,vagy smst. Visszahívunk.

8-21 óra közt várom a hívásokat,ha nem értek el,sms.t ,emailt is lehet küldeni. szobakolcsonzo@gmail.com,de a telefon jobb,gyorsabb!

Házirend

Parkolás! Csak a mi házunk elött,ha itt nincs hely,akkor a Hóvirág utcában parkoljatok! A garázs és a kapu közt 1 autó elfér!

,

A szomszédok elé semmiképp ne álljatok!

Tilos a dohányzás a házban, csak az udvaron lehet!

Minimbár: becsületkasszás. (Üditők)

Fűtés: Amennyiben plusz fütést szeretnél,vagy hangulatot, a kandallót be lehet gyújtani +1000-Ftért 2 órára,+2000  Ft e feletti időszakra. Ennek árát becsüktekasszás módszerként ott lehet hagyni,a kis fa dobozban.

kalyha

A kályha meg van rakva,csak be kell gyújtani.Igény esetén előre begyújtom,de azt fél órával az érkezés előtt jelezni kell telefonon!  Gyújtós,fa,gyufa minden van a kis asztalkán.

A fürdőszobában ha beáll a hideg,villanykályhával külön be lehet füteni,de kapcsold ki ha kijöttél,kb 10 perc alatt befűti!

Hogy az árakat alacsonyan tudjuk tartani,kérlek figyelj az energia

takarékosságra. (És a Földünk állapotára!)

Amit nem használsz törülközőt,hagyd a kis asztalkán,hogy egyértelmű legyen,mit mossak és mit ne! Most a rezsi árak miatt különösen fontos.

Cipők: Cipőket kérjük a lábtörlőn tárolni, a szőnyegeken cipő nélkül közlekedjetek. Van papucs! Sáros cipővel NE lépkedj a szőnyegekre!

Ágynemű vagy törülköző rongálódása esetén extra költséget kérjük otthagyni: Törülköző 1000 Ft/db, lepedő 3000 Ft/db, huzat 3000 Ft/db.(becsület kasszás) beszerzési áras.

Rongálódásnak számít: kimoshatatlan foltok, rágó, stb

Csak heteroszexuális vendégeket fogadunk és egyszerre maximum 2 főt.

Fizetés:Utalással,vagy helyben készpénzzel.

A kitöltött bejelentkező lapon lévő (olvasható) email cimre küldöm a számlát!

Kulcs széf: Utalás vagy pénz átadás után a megadott kóddal tudjátok kinyitni a széfet, amiben a kapu nyitó van. Távozáskor ide is kérjük visszarakni.

Kulcs széf használata:

Felszereltség

Friss ágynemű, tiszta törülköző, mini bár,boros pohár,bögrék,tányérok,mikró,vízforraló,tea,cukor, gyertya, sólámpa, rádió, régi retro mini TV : dvd filmek lejátszására,10 csatrona elérhető,dvd-k is vannak ,masszázságy, masszázs olaj,piros fény, sólámpa,gyertyák,nagy tükrök. Főzni nem lehet,csak mikróban melegíteni.

FOKOZOTT FERTŐTLENÍTÉS,MINDEN VENDÉG UTÁN,kilincs,padló,ágynemű fertőtlenítés,szellőztetés!

Hírek, események

Elérhetőség

Telefonszám:  06-70-5445492

Érd, Kankalin utca

8-21 óra között hívjatok,sms-t is lehet írni..

e-mail: szobakolcsonzo@gmail.com