Kezdőlap

Hangulatos önálló kis házikó, nagy tükrös franciaággyal várja romantikázni vágyó vendégeit. Ha egy kis változatosságra vágytok,vagy el akartok szökni a világtól. Nagy tükör,hangulatfények,masszázságy,zene.

(maximum 2 fő,1 szobánk van)

Budapest zajától távol, de mégis közel a 70-es úton Diósd és Érd határán.

Árak: AZ ÁRAK 2 FŐRE VONATKOZNAK!

Minimum 2 óra: 8000- Ft,   3 óra: 9000- 4óra 10.000-

( minden megkezdett óra  + 1000.-FT max 4 óra hosszáig, utána óránként +2000-FT)

5 óra hossza: 12000,6óra: 14000-

Egész éjszaka: 20h-tol reggel 9-ig: 15000-  (+2000- Ft /óra) 20 óra utáni foglalás éjszakai tarifával foglalaható,kivétel: 20-22 között 10.000 Ft 20-23 közt 12000 FT kedvezményes időszak.

Hangulatos kandalló kályha használata + 2000Ft

Amennyi időt foglalsz,annyit kell fizetni,akkor is ha előbb távozol,mivel az az idő Neked lett fenntartva, így nem adtam ki másnak. A lefoglalt idő előtt ne gyere, és pontosan hagyd el  a házat!! Fél órás idő van a takaritásra!

LEMONDÁS: 24 órával előtte dijmentesen lemondható,későbbi lemondás,vagy le sem mondás esetén a teljes árat ki kell fizetni! Hiszen másnak is kiadhattam volna.

A hangulatot gyertyafény, sólámpa, piros hangulatfény, rádió,masszázságy teszi még kellemesebbé. Illóolajos mécsest önkiszolgáló jelleggel szintén használhatod.

Masszázs ágy is igénybe vehető, ha kedveseddel megmasszíroznátok egymást.

Várunk szeretettel. Ha nem érsz el telefonon,írj emailt,vagy smst. Visszahívunk.

8-21 óra közt várom a hívásokat,ha nem értek el,sms.t ,emailt is lehet küldeni. szobakolcsonzo@gmail.com,de a telefon jobb,gyorsabb!

EMAILES FOGLALÁS ESETÉN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL LEHET FOGLALNI!

(Kivétel a már visszajáró megbizható vendégek)

Becsületkasszás minibár is van 🙂

Házirend

Parkolás! Csak a mi házunk elött,ha itt nincs hely,akkor a Hóvirág utcában parkoljatok! A garázs és a kapu közt 1 autó elfér!

,

A szomszédok elé semmiképp ne álljatok!

Tilos a dohányzás a házban, csak az udvaron lehet!

Minimbár: becsületkasszás. (Üditők)

Fűtés: Amennyiben plusz fütést szeretnél,vagy hangulatot, a kandallót be lehet gyújtani + 2000  Ft-ért. Ennek árát becsüktekasszás módszerként ott lehet hagyni,a kis fa dobozban.

kalyha

A kályha meg van rakva,csak be kell gyújtani.Igény esetén előre begyújtom,de azt fél órával az érkezés előtt jelezni kell telefonon!  Gyújtós,fa,gyufa minden van a kis asztalkán.

A fürdőszobában ha beáll a hideg,villanykályhával külön be lehet füteni,de kapcsold ki ha kijöttél,kb 10 perc alatt befűti!

Hogy az árakat alacsonyan tudjuk tartani,kérlek figyelj az energia

takarékosságra. (És a Földünk állapotára!)

Amit nem használsz törülközőt,hagyd a kis asztalkán,hogy egyértelmű legyen,mit mossak és mit ne! Most a rezsi árak miatt különösen fontos.

Cipők: Cipőket kérjük a lábtörlőn tárolni, a szőnyegeken cipő nélkül közlekedjetek. Van papucs! Sáros cipővel NE lépkedj a szőnyegekre!

Ágynemű vagy törülköző rongálódása esetén extra költséget kérjük otthagyni: Törülköző 1000 Ft/db, lepedő 3000 Ft/db, huzat 3000 Ft/db.(becsület kasszás) beszerzési áras.

Rongálódásnak számít: kimoshatatlan foltok, rágó, stb

Csak heteroszexuális vendégeket fogadunk és egyszerre maximum 2 főt.

Fizetés:Utalással,vagy helyben készpénzzel.

A kitöltött bejelentkező lapon lévő (olvasható) email cimre küldöm a számlát!

Kulcs széf: Utalás vagy pénz átadás után a megadott kóddal tudjátok kinyitni a széfet, amiben a kapu nyitó van. Távozáskor ide is kérjük visszarakni.

Kulcs széf használata:

Felszereltség

Friss ágynemű, tiszta törülköző, mini bár,boros pohár,bögrék,tányérok,mikró,vízforraló,tea,cukor, gyertya, sólámpa, rádió, régi retro mini TV : dvd filmek lejátszására,10 csatrona elérhető,dvd-k is vannak ,masszázságy, masszázs olaj,piros fény, sólámpa,gyertyák,nagy tükrök. Főzni nem lehet,csak mikróban melegíteni.

FOKOZOTT FERTŐTLENÍTÉS,MINDEN VENDÉG UTÁN,kilincs,padló,ágynemű fertőtlenítés,szellőztetés!

Hírek, események

Elérhetőség

Telefonszám:  06-70-5445492

Érd, Kankalin utca

8-21 óra között hívjatok,sms-t is lehet írni..

e-mail: szobakolcsonzo@gmail.com